Övre raden vänster: Skidupptakt ÖrjanGrip, Mikael Eriksson, ”Maggan”, Linda, Nina Andersson. Höger: Linda och Martin Eriksson med Arbetarbladets Poäng-pris. Mellanraden vänster: Linda i Örbyhus på terränglöpning. Höger: Linda och Martin får inteckning i Ragnar Klingfors V-pris. Undre bild Vänster: Tre segrare i IK Rex tävling Martin, örjan o Linda. Höger: Linda före Anneli Lundin på ”skate”

Lindas debut i tävlingssammanhang var i klubbens poängtävlingar. Sedan blev det tävlingar både i Uppland och granndistrikten. DM, Kalle Ankas riksfinal i Säter m.m. Nu blev hennes karriär kort p.g.a höftproblem som satt stopp vid 15 år. 1987 sin sista säsong var hon som allra bäst, här alla placeringarna de året, 1:a 7 ggr, 2:a 5 ggr, 3:a, 4:a, 5:a och 10:a 1 gång, och 44:a 1ggr. När fristilen kom till, var Linda den som klarade den allra bäst. Hon vann alla dom tävlingarna i Uppland utom den sista. Hon segrade i sin klass i Arbetarbladets poängjakt 1987. Storvretas ”Slottsrunda” i Uppsala där vann hon 13-14 års-klassen. Linda fick inteckningar i Ragnar Klingfors V-pris som vandrade i 15 år.